Versvlees Houdbaar

Versvlees Houdbaar

Nieuw in ons assortiment is ons Versvlees Houdbaar. Dit versvlees is gestoomd en kan zodoende buiten de vriezer bewaard worden.

De achterliggende gedachte van ons Versvlees Houdbaar is om een waardige vervanger te hebben voor ons Versvlees Diepgevroren indien u bijvoorbeeld op vakantie gaat, vergeten bent een worst te ontdooien of indien u gewoon een gezond en lekker snoepje wenst te geven aan uw trouwe viervoeter.

Houdbaar-barf-worstNaturis Versvlees Houdbaar is van dezelfde grondstoffen gemaakt als ons diepgevroren vers vlees. Dus van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd daar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond.

Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuum getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden. Doordat het vlees niet in contact komt met het water worden de smaak en de voedingsstoffen  veel beter bewaard en kunnen wij hierdoor een goede kwaliteit garanderen met een hoge voedingswaarde en darmopneembaarheid voor uw hond.

Gamma:
  • Kip
  • Kalkoen
  • Kip/Makreel
  • Volendammer
  • Kip/Rund
  • Zalm

Naturis Versvlees Houdbaar is te verkrijgen in worsten van 650gr.

Voedingsadvies:  30gr/kg hond per dag. Indien u combineert met brok:  15gr/kg hond per dag

U kunt de houdbare worsten het beste koel bewaren en niet blootstellen aan de zon en/of warmte.

  

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide