Van harte welkom op de website van Naturis Hondenvoer.

Naturis is een nog relatief jong bedrijf dat steeds investeert en innoveert in al zijn producten om zodoende de kwaliteit hoog te houden. Onze belangrijkste doelstelling is om ook van uw hond een gezonde of een nog gezondere hond te maken.

Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden, zonder te veel mooie praat, dure reclamecampagnes of dure vertegenwoordigers. Wij gebruiken dat geld liever om ons eten te voorzien van hoogwaardige grondstoffen.

Onze voeding is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om zodoende een eerlijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en uiteraard zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur- , smaakstoffen en anti-oxidanten.

Alleen op deze manier kunnen wij u en uw hond naar ons gevoel een topproduct aanbieden.

NATURIS NATUURLIJK!

Dit kunnen we letterlijk nemen in iedere betekenis van het woordje “natuurlijk”:
  1. Wij gebruiken enkel natuurlijke grondstoffen waardoor het eten zeer goed verteerbaar is en er minder afvalstoffen zijn.
  2. Niet alleen zijn onze producten natuurlijk opgebouwd maar ook ons bedrijf is dat.
    Al onze energie komt van onze eigen zonnepanelen.  Groene stroom dus!
  3. Wij maken gebruik van doorschijnende worstenvellen, hierdoor kunt u niet alleen zien hoe het vlees er uitziet, het milieu wordt bij de verwerking van onze vellen niet onnodig belast met kleuren en printjes.
  4. Wij maken gebruik van heel simpele,  bruine , recycleerbare dozen.  Ook dit is ten voordele van de natuur.
  5. Natuurlijk zal uw hond aangeven dat het natuurlijke beter is voor zijn natuur!

Uitsluitend de beste kwaliteit

De kwaliteit van onze grondstoffen staat bij ons zeer hoog aangeschreven en dat is ook de reden dat wij bijvoorbeeld voor ons vers vlees geen kant-en-klare mixen laten aankomen, neen,.. wij willen echt de grondstoffen zien die we zelf verwerken tot een mix!

Kortom een gezonde hond met minder stront!
Wij wensen u heel veel plezier met het ontdekken van onze verschillende
soorten voer die u in het hoofdmenu kunt terugvinden.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide