Home
Naturis hondenvoer
bikkel.jpg Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen, zonder teveel mooie praat, dure zakken, reclamecampagnes of dure vertegenwoordigers.


Wij garanderen u de nieuwste productiemethodes,proefdiervrij hondenvoer,topkwaliteit voor een schappelijke prijs en minder voederen.

Laat uw hond kennismaken met Naturis hondenvoer. Het is uiteindelijk de hond die zal aangeven of het eten goed, lekker en gezond is.

Wij garanderen een constante en blijvende kwaliteit die elke kwaliteitscontrole doorstaat en die boven andere hondenvoeders staat op het gebied van de te voeren hoeveelheid per dag.

Blijvende hoogwaardige grondstoffen die zorgen dat Naturis hondenvoer zeer goed verteerbaar is waardoor minder gebruikt wordt en er minder afvalstoffen zijn.
In combinatie met Naturis zalmolie is de dagelijkse voedingsbehoefte voor u hond compleet.
Door dagelijks u hond Naturis Biogarde yoghurt te geven houdt u de darmflora van u hond op peil.

Naturis hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om een zo eerlijk mogelijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en anti-oxidanten PUUR NATUUR DUS!

Naturis hondenvoer is specifiek afgestemd op de behoefte van uw pup, junior of volwassen hond.

Lam/Rijst Sensitive: hond met darm of huidproblemen, allergieën
Senior/Light: oudere of te zware hond
Krokant: gewoon onderhoud voor volwassen hond zonder te veel activiteit
Puppy S/M/L: tot 5 maanden < 40 kg volwassen gewicht
Junior S/M/L: 5 tot 12 maanden < 40 kg volwassen gewicht
Adult S/M/L: 12 maanden tot 5 jaar < 40 kg volwassen gewicht
Puppy XL: tot 5 maanden > 50 kg tot 100 kg volwassen gewicht
Junior XL: 5 tot 12 maanden >50 kg tot 100 kg volwassen gewicht
He/Sport : voor de werk- en sporthond

De voedingsbehoefte wordt sterk beïnvloed door de mate van activiteit van de hond desondanks dient men van Naturis hondenvoer zeer weinig te geven.
Zeer belangrijk is dat men de voedingsschema’s aanhoudt. Teveel voer is vaak/meestal de oorzaak van vele darm- en huidproblemen.

meer info of vragen